Cursuri

ARDUINO (4 module)

Alătură-te nouă în călătoria pe tărâmul roboților!

Căutăm mici exploratori pasionați de robotică și dornici să descopere alături de noi toate secretele din spatele automatizărilor care pun roboții în mișcare!

Structurat sub forma a 4 module interactive, cursul de Arduino este potrivit pentru toți copiii care vor să învețe să-și creeze propriile mici automatizări, chiar la ei acasă.

De la pasiune la performanță, mai ai de făcut un singur pas!

”Toată pasiunea mea pentru programare a început cu o lecție de Arduino!”

Niciodată nu e prea devreme ca un copil să înceapă să-și formeze deprinderi în domeniul IT-ului! Dacă observi că cel mic este atras de tot ceea ce înseamnă tehnologie, în special de cum funcționează gadget-urile și îți spune des că vrea să învețe să-și construiască singur mici roboței și drone, cursul nostru de Arduino este ideal pentru el! Îl vom transforma într-un mic explorator și va călători alături de noi în lumea spectaculoasă a roboților!

CURS PENTRU COPII
DE TOATE VÂRSTELE

STRUCTURAT PE
4 MODULE

ORE INTERACTIVE
TEORETICE ȘI PRACTICE

SCRATCH (3 module)

Transformăm joaca pe calculator într-o meserie de viitor!

Copilul tău petrece foarte mult timp pe computer și ți-ar plăcea ca activitatea lui să nu fie o simplă pierdere de vreme? Adu-l la cursurile noastre de Scratch și îl vom ajuta să îmbine utilul și plăcutul, într-un mod cu totul ingenios!

Prin intermediul orelor de Scratch va învăța programare fără să renunțe la jocurile pe calculator! După ce va parcurge cele 3 module sub îndrumarea trainerului nostru, va învăța să-și proiecteze propriile jocuri pe calculator, va putea face singur animații și programe interactive și, cel mai important, va pune bazele teoretice și practice pentru o meserie de viitor – programator IT.

Prin Scratch copiii învață programare, fără să renunțe la pasiunea pentru jocuri!

Viitoarea generație de specialiști programatori se formează acum!

Orele de Scratch pentru copii sunt o modalitate ideală prin care cei mici pot interacționa cu domeniul programării IT. Cursul nu presupune cunoștințe avansate în domeniu, materia fiind adaptată nivelului fiecărui copil în parte. Așadar, e nevoie doar de pasiune și dorință de învățare, pentru că noi promitem să transformăm orice copil cu potențial într-un mic viitor programator de succes!

CURS PENTRU COPII
DE TOATE VÂRSTELE

STRUCTURAT PE
3 MODULE

ORE INTERACTIVE
TEORETICE ȘI PRACTICE

HTML & CSS (2 module)

Despre HTML și CSS, pe înțelesul celor mai mici viitori IT-iști

Știai că limba ”străină” care se vorbește peste tot în lume nu este engleza, ci limbajul de programare HTML? Dacă cel mic este dornic să învețe lucruri noi și este pasionat de tehnologie, îl așteptăm cu drag să participe la cursul nostru de HTML și CSS pentru copii!

Începem prin a învăța elementele de bază ale HTML-ului, apoi aprofundăm noțiunile și construim împreună primele site-uri web. Totul se întâmplă în cadrul unui curs în care îmbinăm teoria și practica într-un mod interactiv, pe înțelesul tuturor, chiar și a celor mai mici dintre cursanții noștri.

Învățăceii de azi, viitorii specialiști IT de mâine

Nimic nu este foarte complicat pentru un copil dornic să învețe, suntem convinși de asta! Tocmai de aceea, la cursul nostru de HTML și CSS pot participa copii de toate vârstele. Singura condiție este ca micii cursanți să fie familiarizați cu folosirea computerului și să își dorească să învețe acest limbaj de vorbire uzual în lumea programatorilor. Noi punem la dispoziție toate resursele și, prin intermediul orelor interactive, facem împreună primii pași în domeniul programării. 

CURS PENTRU COPII
DE TOATE VÂRSTELE

STRUCTURAT PE
2 MODULE

ORE INTERACTIVE
TEORETICE ȘI PRACTICE

C++ (2 module)

Vrei să înveți C++ de la zero cu un efort minim?

Te așteptăm să te alături grupei noastre de elevi dornici să învețe C++ la nivel avansat! Cursul este dedicat tuturor elevilor de gimnaziu și liceu. Trainerul nostru a conceput o programă de studiu atractivă, prin care limbajul de programare C++ este mult mai accesibil și ușor de înțeles. De la începător la olimpic, mai ai de făcut doar un pas!

Dacă IT-ul ți-a stârnit dintotdeauna curiozitatea și vrei să înveți mai mult despre cum se fac aplicațiile, jocurile și site-urile web, acest curs este cel mai potrivit pentru tine! Cele două module sunt adaptate nivelului tău actual, iar la finalul cursului promitem că apetitul tău pentru a învăța programare va fi și mai mare! Predarea se face într-un mod interactiv, simplu de înțeles.

Nu-ți dăm mai multe detalii, te așteptăm la curs să te convingă ce interesantă este programarea prin C++! Înscrie-te chiar astăzi și ocupă un loc în următoarea grupă de studiu pe care o organizăm!

CURS PENTRU COPII
DE TOATE VÂRSTELE

STRUCTURAT PE
2 MODULE

ORE INTERACTIVE
TEORETICE ȘI PRACTICE

ALGORITMICĂ

Cunoști bazele programării, dar vrei să înveți mai mult?

Acest modul prezintă algoritmii fundamentali în programare, implementaţi în C++. Dacă programarea nu îți este un subiect necunoscut, însă vrei să aprofundezi și să înveți mai multe despre ea, acest curs este perfect pentru tine! Te așteptăm!

APPINVENTOR

Căutăm mici inventatori de aplicații mobile! Vrei să înveți și tu?

Cu App Inventor copiii învaţă să îşi construiască propria aplicaţie de mobil. App Inventor este utilizat în sălile de clasă din întreaga lume, în special la orele de informatică. Dacă ești curios să înveți cum poți creea propria ta aplicație pentru telefon, te așteptăm să te înscrii la cursul nostru de App Inventor!

THUNKABLE

Învățăm și inovăm! Vrei să ni te alături și tu?

Thunkable este o platformă fără cod care permite utilizatorilor să creeze aplicații mobile native pentru orice sistem de operare fără a scrie o singură linie de cod. Le facilităm oamenilor să-și aducă rapid ideile la viață. Cu Thunkable, schimbăm modul în care oamenii construiesc aplicații!

Această paltformă este folosită la nivel internațional, de foarte multe companii. Designerii, dezvoltatorii și constructorii o utilizează pentru a creea și publica direct în magazinul de aplicații, diverse aplicații și jocuri interactive!

Și când te gândești că inclusiv copiii pot învăța s-o folosească! Dacă vrei și tu să descoperi cum funcționează platforma Thunkable, te așteptăm să te înscrii la curs! Locurile sunt limitate, profită chiar acum!  

PYTHON (2 module)

Ești olimpic la informatică? Știm care este cursul perfect pentru tine!

Python este un limbaj de programare foarte folosit în întreaga lume, el fiind prezent în multe jocuri. Marii programatori ai lumii îl folosesc pentru a creea cele mai în vogă aplicații și programe, fiind un limbaj de programare dinamic multi-paradigmă.

Se folosește la cel mai înalt nivel, în domeniul IT-ului, dar asta nu înseamnă că tu nu poți învăța să-l folosești! Dacă ai cunoștințe avansate la informatică, ești elev de gimnaziu sau liceu și îți dorești să faci carieră ca programator, aceste două module de Python sunt primul pas pe care trebuie să-l faci. Nimic nu este prea complicat, dacă îți dorești să înveți și ești pasionat! Te așteptăm la curs, îți promitem că nu vei regreta!

PRIETENUL MEU CALCULATORUL (laborator)

Acest laborator introductiv este potrivit pentru a îi ajuta pe cei mici să înțeleagă mai bine ce se ascunde în spatele unui PC. Copiii fac cunoştinţă cu componentele de hardware ale unui computer și înţeleg modul lor de funcționare.

EDISON - Robotul (laborator)

În cadrul acestui laborator interactiv, copiii vor programa primul lor robot, învaţând cum să-i programeze toate componentele. Programarea poate fi o joacă, învățarea o plăcere, iar atunci când un singur device îți oferă provocări de la vârste mici, când încă trebuie să te ajute cineva să schimbi bateriile, și până când ești deja un bun programator în C++ sau Python, acest prieten portocaliu, de doar 8x8x3cm este cea mai buna alegere pe care o poți face.